één
Volledig scherm
© één

De verrassende ontknoping van 'Tabula Rasa'

Wie de ontknoping van de één-reeks 'Tabula Rasa' nog niet heeft gezien, leest best niet verder. De psychologische thriller over de mysterieuze verdwijningszaak van Thomas De Geest bleef tot in de laatste aflevering bijzonder spannend. Zowel Mie D’Haeze, psychiatrisch patiënt met geheugenverlies, als haar echtgenoot Benoit hadden een motief om Thomas te vermoorden: Mie omdat ze te weten kwam dat Thomas, in een dronken toestand, het auto-ongeluk had veroorzaakt waarbij hun dochter Romy om het leven kwam, Benoit omdat Mie met Thomas een affaire was begonnen omdat ze met hem niet over haar verdriet kon praten.

50 reacties

  • Jos Vercammen

    6 jaar geleden
    Alhoewel ik zowel "Beau Séjour" als "Tabula Rasa" volledig bekeken heb, kon geen van beide reeksen mij echt boeien. Dit lag zeker niet aan de acteerprestaties van personages, want die waren in beide gevallen onberispelijk. Maar de verhalen zijn onwezenlijk, irrealistisch en ver gezocht. Ik hou van politiereeksen, maar geef mij maar: Op Heterdaad, Flikken, Witse, Aspe en Vermist. Daar gaat het om zaken die veel nauwer aanleunen bij het werkelijke leven.
  • Daniel Arnoys

    6 jaar geleden
    Mooie reeks met een onnoemelijk slechte ontknoping. Totaal ongeloofwaardig. Jammer, verdiende beter.
  • Cooks Roy

    6 jaar geleden
    Verwarrend door al die tijdsprongen maar uiteindelijk wordt alles klaar. Alleen die afgezaagde hand... met een ijzerzaag kun je ook een ketting doorzagen, maar dat zal minder spectaculair geweest zijn zeker??
  • Monique Van Sintruyen

    6 jaar geleden
    Proficiat aan alle makers en acteurs en dan vooral Veerle Baetens voor deze prachtige serie. Echt top!! Aan alle azijnpissers hieronder, kijk naar de 85ste herhaling van De Kampioenen, daar heeft men weinig hersens voor nodig.
  • nicole ottermans

    6 jaar geleden
    Heb ervan genoten. PRACHTIG!