Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Geen enkele ploeg wint meer dan die van Patrick Lefevere: "Zonder ons zou koersen saai zijn"

WielrennenPatrick Lefevere is net terug van een weekje detoxen in Duitsland. Dat komt goed uit. Want woensdagavond valt er misschien weer iets te vieren, wanneer hij bij het Gala van de Kristallen Fiets nog maar een keer wordt verkozen tot Belgische ploegleider van het jaar. 56 overwinningen. En we maken de koers, zegt Lefevere. "Haal onze aanvalslust weg, en veel koersen worden erg saai."

6 reacties

  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    In de waaier klassiekers maken zij vaak de wedstrijd.en dat is mooi om te zien.en wat anderen daar van vinden?trek het u niet aan.want de sponsoren zijn erbij gebaat met plubiciteit .en als andere ploegen dit zouden kunnen , zouden ze precies het zelfde doen.en wat is er nu mooier in de wielersport,?als je 150 man op de kant kunt zetten en ze moeten lossen das kicken.
  • eddy willems

    6 jaar geleden
    U maakt de koers kapot, laat de oortjes weg en je ziet al veel meer in de koers. Met oortjes is de koers saai, want dan worden u renners bvolen niet meer mee te koersen. En dan nog iets maak van de ronde van vlaanderen terug een koers en geen veredelde kermiskoers als nu.
  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    Inderdaad QUICKSTEP doet bijna het werk en zet altijd renner of renners op kop van het peloton, andere ploegen profiteren hier soms van zonder kopwerk. QUICKSTEP is toch bijna altijd de verdiende winnaar. QUICKSTEP FLOORS C TEAM, de beste ploeg in het peloton, . Grote proficiat familie vrienden QUICKSTEPERS.
  • Jan De Korte

    6 jaar geleden
    Totaal niet akkoord. De manier waarop uw ploeg koers rijdt is totaal tegen de sport. Een manneke uitsturen en dan afwachten om indertijd toch maar uw tommeke te kunnen laten winnen; Kijk maar naar Skytime. Maakt de wielersport zo saai. U doet net hetzelfde. Ik kijk al lang niet meer naar wielersport.
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Inderdaad maar het heeft ook zijn prijs, een Belgische ploeg met 1/4 Belgen is ook niet wat het zou moeten zijn. Dat is ook alleen in België mogelijk, ziet men in geen enkel ander land.