© BELGA

Music for Life 2016 is nu al begonnen

Het jaarlijkse evenement ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel, beter bekend onder de naam ‘Music for Life’, is maandagochtend gelanceerd op de radiozender. Meteen werden ook al drie initiatieven aangekondigd: het optreden van een topband, een gigantische koekenbak en een grootschalige marathon in verschillende Belgische steden.

‘De Warmste Week’ zal ook dit jaar plaatsvinden in De Schorre in Boom van zondag 18 tot zaterdag 24 december. Wie de drie presentatoren worden die een week lang moeten overnachten in een tent is nog niet geweten, wel is duidelijk dat het opnieuw een gezellige editie wordt.

Drie initiatieven werden al aangekondigd:

Na Muse vorig jaar heeft Studio Brussel opnieuw een topband weten te strikken voor de week: Op 28 september geeft Bastille een speciaal Bastille for life-concert in de Ancien Belgique, waarvoor luisteraars zich kunnen inschrijven. De opbrengst hiervan gaat dit jaar naar Unicef.

Doordat De Warmste Week dit jaar tijdens het schooljaar loopt, kunnen klassen er volop hun schouder onder zetten. Ketnet roept hen om op zo veel mogelijkkoekjes te bakkenen te verkopen voor een goed doel naar keuze. Tijdens De Warmste Week maakt Ketnet tijd om de deelnemende klassen te bedanken. Deze Ketnet Koekenbak past overigens helemaal in het rijtje mobiliserende projecten zoals De move tegen pesten en De pet op tegen kanker.

Warmathon: Ook dit jaar kan je al lopend geld inzamelen voor het goede doel. De Warmathon vindt in november opnieuw plaats in de provinciehoofdsteden en dit jaar ook in hoofdstad Brussel. Dat maakte Sven Gatz, Vlaamse minister van media en Brussel, vanmorgen bekend bij Linde. Voor deze Warmathon werkt Studio Brussel samen met Bruzz.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer