Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Foto De Spiegeleir

Aangeschoten zwijn doodt jager in Duitsland

Een wild zwijn heeft bij Greifswald in het oosten van Duitsland een jager aangevallen en dodelijk verwond. De man maakte deel uit van een jachtgezelschap. 

22 reacties

  • Chris Boog

    6 jaar geleden
    Als mevrouw Schauvliege nu eens zou stoppen met het ontbossen van Vlaanderen dan hebben die dieren wat meer plaats om te ''overleven''. Valt me ook op dat op veel militaire domeinen veel meer wild is dan in de weinige bossen hier. Daarvoor alleen al kan het beter van defensie blijven. Ik heb al genoeg gezien wat natuurpunt vernietigt wat eerst zo mooi was.
  • Hendrik Peetersen

    6 jaar geleden
    Aan alle pro jagers, het dier was beschoten er verwond door een jager .
  • patrick decoo

    6 jaar geleden
    Beste geert Als er niet zo weinig plaats zou zijn dat die beesten hun eigen gang konden gaan en er natuurlijke vijanden voor zouden bestaan. Dan zouden er geen idioten moeten rondlopen met wapens die op laffe wijze en eigen genot dieren afknallen. De mensen moeten eens leren dat we niet alleen op deze planeet rond lopen. Dieren doden niet voor plezier enkel mensen doen dit.
  • Manfred Wauters

    6 jaar geleden
    Aan alle bv pro-zwijners bv hier. Die gestorven jager wilde het zwijn uit zijn lijden verlossen.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Jagen is een noodzakelijk kwaad dat altijd op deze planeet bestaan heeft om alle soorten gezond te houden ! Dieren jagen op andere dieren en wij mensen zijn ook dieren maar die wat slimmer zijn en wapens uitgevonden hebben ! Als er te veel zwijnen zijn leiden andere soorten daar onder ! Deze jager heeft pech gehad , zulke everzwijnen hebben vlijmscherpe tanden en kunnen zo je dijbeen openhalen en een slagader raken !