Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Elton John heel emotioneel na overlijden van zijn moeder: "Veilige reis, mama. Bedankt voor alles"

Sheila Eileen Dwight, de moeder van zanger Elton John, is op 92-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de zanger zelf via Twitter. 

1 reactie

  • JoanEdi vandeneede

    6 jaar geleden
    Zo droevig ? daarom negen jaar zonder haar te spreken ! Egoïst Elton
  1. “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afri­ka gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’

    “Ik heb er amper tot niet geslapen. Je botst constant tegen je limieten.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde?
  2. Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodyshaming : “Het heeft écht opgelucht”
    Play
    Showbits
    14

    Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodysha­ming : “Het heeft écht opgelucht”

    In haar beginperiode bij K3 werd zangeres Marthe De Pillecyn (27) door een magazine bestempeld als ‘de lelijke van de groep’. Dat vertelde ze in de K3-aflevering van het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’. “Ik heb nooit getoond hoe hard me dat heeft geraakt”, getuigt ze daar in tranen. Reporter Jarne is te gast tijdens de clipopnames van de dames hun nieuwste werk ‘Zomer van liefde’ en steekt haar een hart onder de riem. “Erover praten heeft me geholpen”, vertelt ze sterk. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.