Parket onderzoekt verdacht overlijden in kelder Aalsters café

© Google Streetview

Het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt een verdacht overlijden in een café aan de stationsbuurt van Aalst afgelopen weekend. Een man werd er zaterdagavond aangetroffen in de voorraadkelder van de zaak. Het parket sluit voorlopig geen enkele piste uit.

wjn

De man, een vaste klant in het café Brussels City op het Statieplein, was zaterdag nog aanwezig in het café, maar plotseling was er van hem geen spoor meer. Uiteindelijk werd zijn levenloze lichaam gevonden in de voorraadkelder van het café nadat het signaal van zijn gsm-toestel was getraceerd. Voor de man kon geen hulp meer baten. De uitbaters van het café en de vorige eigenaar, die nog boven de zaak woont, werden zondag verhoord, maar opnieuw vrijgelaten.

Het parket van Oost-Vlaanderen bevestigt het overlijden, maar kan nog geen uitsluitsel geven over de doodsoorzaak of de manier waarop het slachtoffer is overleden. Afgelopen weekend is het gerechterlijk lab alvast in de zaak geweest. Omdat de keldertrap uitgeeft op het toilet van de zaak, kan ook een ongelukkige val voorlopig niet uitgesloten worden, maar ook andere pistes worden onderzocht.

Het café is maandagochtend opnieuw opengegaan. Het slachtoffer laat een kind na.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen