PN, Twitter
Volledig scherm
© PN, Twitter

“Ze is koud en berekend”: Ninaki (36) was 30 jaar lang beste vriendin van Meghan Markle en doet nu boekje over haar open

Royalty30 jaar lang waren ze “als zussen”, maar toen de Amerikaanse actrice Meghan Markle (36) scheidde van haar eerste man, brak er iets bij juwelenontwerpster en BFF Ninaki Priddy (36). Het was volgens haar de manier waarop Trevor Engelson (41) aan de deur werd gezet, die een einde maakte aan de vriendschap.

50 reacties

  • Rebecca Vandaele

    6 jaar geleden
    Princess Diaries gaat niet over een gewoon meisje dat een relatie begint met een prins.. Het gaat over een gewoon meisje dat ontdekt dat haar vader prins was en zij dus ineens ook en dan prinsessendingen moet leren.. Heeft er dus helemaal niets mee te maken en geeft nog een slechter beeld van Meghan.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Jaloezie , Hebzucht en narcisme is tegenwoordig alom aanwezig in deze IK IK IK maatschappij ! Ik voel mij pas goed als ik een ander heb kunnen blij maken , steunen of troosten zonder dat ik daar iets voor terug moet hebben ! Er is niets zo leuk als Bv een dood vreemde even een handje helpen met iets... alleen al de glimlacht op hun gezicht is onbetaalbaar !
  • Marc Haaren

    6 jaar geleden
    Zo roddelen, lijkt wel een echte vriendin... Eenzijdige kijk op een situatie, eerder jaloerse waarschijnlijk
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Het zal je maar overkomen. Je ontmoet een meisje, je trouwd met haar! Je bent heel goed voor haar en geeft haar alles wat ze maar kan dromen en plots krijg je een bericht dat ze vertrekt op een wit paard naar haar prins. Gedaan huwelijk, droom, alles met 1 bericht weg! Foei, en jullie keuren dit goed?
  • danny verbeeck

    6 jaar geleden
    Zoiets is er meer dan je zou vermoeden. Eens een persoon je niet meer wil hebben , dan ben je de pineut. Dit is één van vele voorkomende situaties . Ze zijn bekend bij de medische wereld. Zulke personen die éénmaal ze je niet meer nodig hebben , dumpen ze je .De harde realiteit .