Foto door Louis Lo voor Unsplash
Volledig scherm
© Foto door Louis Lo voor Unsplash

Waarom steeds meer jonge Japanners single blijven en getrouwde koppels apart slapen

Dat Japanners al eens van (onze) norm durven afwijken is algemeen geweten. Ze hebben de gekste gewoontes, zo is teveel oogcontact maken onbeleefd en mag je er nergens op straat maar wel overal binnen roken, je kunt er de meest vreemde producten kopen en ook op relationeel vlak doen zij het anders dan ons. Liefde, seks en relaties raken er namelijk steeds meer uit de mode, schrijft De Volkskrant.

19 reacties

  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Japanners zijn echt geen voorbeeld op personaliteit en altruïsme er heerst daar nog echt een mannen cultuur ! Het is niet dat de vrouwen niet willen maar mannen doen geen enkele moeite voor vrouwen , ze willen slaafse vrouwen die hen op hun wenken bedienen en er zijn daar geen compromissen mogelijk ! Ze leven daar voor hun werk en Baas , slaven dus !
  • Patrick Bastiaensens

    6 jaar geleden
    Het probleem is ook dat de meeste mensen bijna Volledig door informatica geleid worden, zodanig dat Hen weinig tijd overblijft voor een relatie...
  • Lies De Vuyst

    6 jaar geleden
    AMS be a4 uren per dag draait ben je te moe om nog seks te hebben.
  • Rudi Goossens

    6 jaar geleden
    Groot gelijk hebben ze....!!!
  • Tom Maes

    6 jaar geleden
    Ik vraag me af in hoeverre dat hormoonverstorende stoffen in de verpakkingen van hun voeding een oorzaak zou kunnen zijn van dit gedrag.