Van l naar r: HLN-analist Marc Degryse, Jelle Van Damme, Proximus 11-moderator Niko Lainé en HLN-journalist Niels Poissonnier
Volledig scherm
Van l naar r: HLN-analist Marc Degryse, Jelle Van Damme, Proximus 11-moderator Niko Lainé en HLN-journalist Niels Poissonnier © RV

Jelle Van Damme met Marc Degryse in VISTA!: "Toen ik nog bij GBA voetbalde, kwam Marc me in zijn dikke BMW ophalen om te gaan trainen"

1 reactie

  • alfons verstraeten

    6 jaar geleden
    Wat zou Marcske zeggen als Da Pinto dat half literke water (halve kilo)tegen zijn hoofd hadt gekregen?
  1. “Als Gent-coach weet je dat je met de voorzitter en manager op restaurant moet om bepaalde wissels uit te leggen”
    VISTA!

    “Als Gent-coach weet je dat je met de voorzitter en manager op restaurant moet om bepaalde wissels uit te leggen”

    Dat AA Gent-voorzitter Ivan De Witte nu en dan de kleedkamer van de spelers opzoekt, is geen nieuws. “Als je coach wordt van AA Gent weet je dat je om de twee maanden eens een bezoek krijgt van de voorzitter in de kleedkamer. En dat je elke week met de voorzitter en de manager op restaurant moet en moet uitleggen waarom je bepaalde wissels deed”, aldus Niels Poissonnier, Club Brugge-watcher van Het Laatste Nieuws. “Die mensen voelen zich zo nauw betrokken bij het sportieve, dat ze daar hun steentje willen bijdragen. Niet elke trainer heeft dat even graag.” “Ik blijf dat vreemd vinden”, aldus Wesley Sonck.
  2. “De Champions League-campagne werd bij Club Brugge vaak als excuus gebruikt. Nu kan je dat bezwaarlijk nog hanteren”
    VISTA!

    “De Champions Lea­gue-campagne werd bij Club Brugge vaak als excuus gebruikt. Nu kan je dat bezwaar­lijk nog hanteren”

    Ook in de stadsderby tegen Cercle liet Club Brugge punten liggen (2-2). Blauw-zwart puurde uit de laatste vier matchen slechts vijf punten. “De Champions League-campagne was naar Belgische normen heel goed en werd veel als een soort excuus gebruikt”, vertelt analist Wim De Coninck in VISTA!. “De laatste weken kan je dat bezwaarlijk nog hanteren. Nu gaan ze inderdaad weer twee keer Europees moeten voetballen, terwijl er nog matchen tegen Genk en Anderlecht op de planning staan. De weken van de waarheid komen eraan.”