Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

Daisy Van Cauwenbergh en Huub nóg meer in opspraak: "Fraude, slavernij, verkrachting en prostitutie"

Wist gewezen Miss België Daisy Van Cauwenbergh (49) dat ze haar villa in Wemmel verhuurde aan prostituees? Eerder bleek al dat Daisy en haar man Huub hun huispersoneel uitbuitten. Het gouden koppel van weleer heeft steeds meer uit te leggen, meldt Dag Allemaal.

15 reacties

  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Mens waarover je het hebt hier lopen overal Oost Blokkers rond die in het zwart werken tegen een hongerloontje en die rechts zaak je moogt hier een kind doodrijden,zo zat zijn als wat, zonder rijbewijs en met een onverzekerde auto en je komt er met een voorwaardelijke straf vanaf......
  • Bob Fréson

    6 jaar geleden
    Veel gevangenis zullen ze niet krijgen, vermits je maar vijf jaar krijgt om een kind op zijn fiets met uw zat gezicht dood te rijden en vluchtmisdrijf pleegy. En dat is een moord. Dus veel schrik hoeven ze niet te hebben om een gevangenis straf te krijgen. Daarbij, als ik goed rond kijk, dan zie ik enorm veel politiekers die Oost-Blokkers aan het werk hebben voor een appel en een ei, en het dan nog van de belastingen kunnen aftrekken ook nog.
  • Berdine BERDINE JOOS

    6 jaar geleden
    Kunnen niet genoeg gestraft worden, het zijn echte mensehandelaars zonder enige spijt. Schandalig dat zulke mensen bestaan die nooit genoeg hebben.
  • Anthony van der Borght

    6 jaar geleden
    Welkom in onze gevangenis.. zo een mensen ZOUDE langer moeten krijgen ...
  • lucette cardon

    6 jaar geleden
    Ook controle op onze politiekers die op de Paradijseilanden zitten en wijngaarden bezitten in Toscane, en een helikopter bezitten om naar hun eiland te vliegen, kan dat ????????