EPA
Volledig scherm
© EPA

Cultuursector buigt zich vandaag over actieplan tegen grensoverschrijdend gedrag

Overleg Kunstenorganisaties (oKo), de federatie van de professionele kunstenorganisaties, werkt aan een strategisch actieplan om grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer aan te pakken. Vandaag buigen 210 kunstenorganisaties zich gezamenlijk over de uitwerking ervan.

10 reacties

  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Sta daar achter, dit is een stap in de goede richting, of dat veel zoden aan de menselijke hormonen dijk zal brengen... Ook meer dan nodig een comité voor grensoverschrijdend natuur vervuilen oprichten, met de Nederland in de hoofdrol. Beerput-Nederland reportage gisteravond gezien, een ware schande in het landje van multinationals. Mag de Belgische media hierover rapporteren al is het grensoverschrijdend?
  • Benny Verhamme

    6 jaar geleden
    Pff wat gaan we wel nog mogen? Kijken mag al niet meer, als je iemand op date vraagt zal het ook al grensoverschrijdend zijn zeker? Blijf verder doen de mensheid is zichzelf lekker aan het uitroeien.
  • Erwin Lambrechts

    6 jaar geleden
    houd het dan nooit op die zever zeg
  • marc WERBROUCK

    6 jaar geleden
    Het gaat over de hele maatschappij en niet enkel over een paar bekende uit de cultuursector. De mensen uit die sector zouden de meest assertieve moeten zijn! Maar wat doen om een rol te krijgen nietwaar?
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    "Caron heeft naar eigen zeggen weet van vele andere verhalen van grensoverschrijdend gedrag in de cultuursector". Waarom heef hij dan altijd gezwegen? Zwijgen is toestemmen, dus medeschuldig. Wat een hypocrieten zijn die groene onnozelaars toch. Trouwens, zo lang er mannen en vrouwen zijn die hun lichaam verkopen voor geld, macht en roem zal er maar weinig veranderen of ze moeten een bordje bij hebben met "wil niet" of "wil wel".