Speciaal aanklager Robert Mueller.
Volledig scherm
Speciaal aanklager Robert Mueller. © AFP

Speciale aanklager dagvaardt Deutsche Bank in onderzoek Russische inmenging VS-verkiezingen

Speciaal aanklager Robert Mueller heeft Deutsche Bank gedagvaard in verband met het onderzoek naar veronderstelde Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen, aldus "iemand die over de aangelegenheid is gebrieft". Mueller heeft de grootste kredietverlener van Duitsland enkele weken gelast documenten voor te leggen over zijn zaken met president Donald Trump en zijn familie.

4 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    En dat hij Trump ook maar eens dwingt om nu eindelijk zijn belastingaangifte openbaar te maken! Dat zal ook veel verduidelijken!
  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Goed dat een CIA'er hoofd werd van DB. Dan kan er selectief omgegaan worden met "fraudedossiers".
  • Jan Maarten

    6 jaar geleden
    Het net sluit zich rond Trump, hij zal wel een oorlog starten om de aandacht af te leiden en uitstel te krijgen. Daarom die hetze tegen Noord-Korea waarin hij "de gealieerden" mee wil in betrekken, en die "oefeningen" in het Koreaans gebied om uit te dagen en een incident uit te lokken.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    "President Trump moet aan Deutsche Bank 300 miljoen dollar". Dat is een wel erg subjectieve omschrijving voor "Deutsche Bank is de huisbankier van Trump Inc. omdat Amerikaanse banken leningen weigerden". Wat relevant is bij een lening, is voor wat de lening diende: afbetaling van andere schulden of financiering van vastgoed. Conclusie: Mueller vindt echt niks over "de Russische connectie", en dus doet hij randonderzoek.