BELGA
Volledig scherm
© BELGA

FT België: Club neemt afscheid van keeperstrainer - Chipciu grijpt naast award

Football Talk BelgiëHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Een zomeraankoop die tegenvalt en meteen op de transferlijst belandt? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

7 reacties

  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Amai.. Pier.. denk niet dat je er veel verstand van hebt.. en dan nog zeggen dat keeperstrainer bent.. op den pier in Blankenberge zeker.. vliegertjes vangen..
  • JP Mortier

    6 jaar geleden
    Alé......Van Steenberghe wordt vervangen door een vriendje Kroaat van Leko....Binnenkort is heel de staff van Brugge in handen van Kroaten...ben zelf keeperstrainer.....op het niveau van een 1ste ploeg moet ge doelmannen niet meer leren duiken of op de juiste manier een bal vastpakken enz....ge moet ze alleen in vorm houden en op vertrouwen trainen....als ze het op die leeftijd nog niet kunnen tja....dat ligt niet aan de keepertrainer...van een ezel maakt ge toch ook geen koerspaard zeker.
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Ja Karel, en volgende match een paar flaters van jewelste en.... 't is de fout van de nieuwe trainer ? Vorig jaar was Butelle toch doelman van het jaar onder Van Steenberghe, niet?
  • Patrick Brusseel

    6 jaar geleden
    Mr De Jaegher, transfers zijn altijd een risico en zeker bij ploegen met een beperkt budget. Een groot deel van de transfers zijn wel ok maar die spelers ontbreken de ervaring om die drukke agenda te verteren. Zelfs rijke ploegen als Gent en Anderlecht doen slechte transfers. Daar zitten spelers die miljoenen gekost hebben in de tribune.
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    EINDELIJK! Dank u Mannaert en co dat we van die prutser af zíjn! Ik zei dit al maanden dat die pipo buiten moest!