thinkstock
Volledig scherm
PREMIUM
© thinkstock

Voor bij je volgende diner: drink eens geen bier of wijn, maar thee

Langzaam leren restaurants het: iets te drinken serveren dat géén alcohol bevat. Want ree en thee gaan prima samen. "Gasten willen niet meer altijd een aperitief, zes volle glazen wijn en een likeur."

6 reacties

  • hafi boul

    6 jaar geleden
    Da ze het nu pas wéten pffff China al 1000 jaar
  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    En waarom zouden we dat in godsnaam doen. In "theelanden" doen ze dat zelden of nooit bij een warme maaltijd, tenzij uit gebrek aan beters!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Dat doe ik al een hele tijd en het valt super goed mee. Je verteert beter en hebt dus geen zware maag na afloop van de maaltijd.
  • Marco Maerten

    6 jaar geleden
    Ik drink nooit alcohol en maar uiterst zelden frisdrank. Groene en witte thee en voor de rest water uit kraan en wat soyadrank.
  • Balian Butler

    6 jaar geleden
    Oud nieuws...doe dat al jaren...