.
Volledig scherm
. © photonews

Sa Pinto drie speeldagen geschorst voor toneelstukje tegen Anderlecht

Jupiler Pro LeagueRicardo Sa Pinto is twee weken, oftewel drie speeldagen, geschorst voor zijn gedrag tijdens het bekerduel tegen Anderlecht. De sanctie loopt van 7 tot en met 21 december. De Standard-coach kreeg ook een boete van 1.000 euro opgelegd. Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) had zes weken schorsing en een "strenge boete" gevorderd tegen Sa Pinto voor zijn gedrag tijdens het bekerduel in Anderlecht (0-1), waarvoor hij naar de tribunes werd verwezen.

67 reacties

  • rudy verlinden

    6 jaar geleden
    ik heb heimwee toen voetbal een sport was voor ECHTE mannen...postkaarten moeten zielig vanuit een rekje in de hoek toekijken ...zijn er dan nergens duplica van Gerets of Ceulemans...wat een afstompend theater
  • Franciscus Kuijsten

    6 jaar geleden
    Hoeveel keren gaan de voetballers voor Jan met de korte achternaam op de grond liggen?
  • Rudy Vander Elst

    6 jaar geleden
    Ik denk dat Curd een beetje de kluts kwijt is, het is de Blauw Zwarte bond. Is hem vergeven is en blijft nen boer. En de straf kan niet hoog genoeg zijn voor Sa Pinto veel te weinig. En Curd het ligt er dik op dat Brugge kampioen moet spelen dit jaar.
  • andre van de wege

    6 jaar geleden
    de zot van standard heeft te weinig gekregen.
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Wat Sa Pinto deed kan inderdaad niet. Maar stel dat het een fles was geweest en hem wel had geraakt wat zou het dan geweest zijn?