© Victoriano Moreno

Jongeman (20) mengt zich tussen reizigers en steelt spullen van buschauffeur

Agenten van de Lokale Politie Antwerpen hebben maandag een dief betrapt op het Koningin Astridplein in Antwerpen. Het ging om een twintigjarige jongen van Marokkaanse afkomst, die illegaal in ons land verblijft.

JaTi

De inspecteurs hadden de jongeman in de gaten omdat hij mogelijk iets wou stelen in de Starbucks in het Centraal Station. De ploeg volgde de verdachte richting de Keyserlei, waar twee internationale bussen klaarstonden. De man mengde zich tussen de reizigers en hun bagage en maakte van de drukte gebruik om iets te stelen uit de bezittingen van de buschauffeur. Nadien begaf hij zich richting een horecazaak op het Astridplein.

De inspecteurs volgden de verdachte tot in de horecazaak, waar hij werd opgepakt. Hij werd gefouilleerd en de inspecteurs vonden de portefeuille en gsm van de buschauffeur. De man had ook een kurkentrekker op zak.

De twintigjarige verdachte van Marokkaanse afkomst verblijft illegaal in ons land en is gekend voor verschillende feiten, waaronder diefstallen. Hij werd dinsdagochtend voorgeleid voor het parket.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER