De leden van het Snelle Respons Team in Antwerpen bevrijdden maandag een zwaar ondervoede kat uit een verlaten appartement in Wilrijk.
Volledig scherm
De leden van het Snelle Respons Team in Antwerpen bevrijdden maandag een zwaar ondervoede kat uit een verlaten appartement in Wilrijk. © Foto Klaas De Scheirder

Speciale politie-eenheid rukt uit voor miauwende kat in appartement

De politie heeft deze week een kat bevrijd uit een appartement in Wilrijk. Een buurvrouw had alarm geslagen omdat ze het dier al dagenlang hoorde miauwen. Van de bewoner van de flat was geen spoor, meldt ATV.

5 reacties

  • nancy croon

    6 jaar geleden
    alerte buren ?? ik was diegene die de melding gedaan heeft , als verpleegkundige die er werkt in dat gebouw . De buren trokken er zich niet veel van aan moet ik zeggen .
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    En nu rijst de vraag wat is er met de bewoner gebeurd? Wie mist hem of haar?
  • Ronald Van Roy

    6 jaar geleden
    Dikke pluim !!!
  • Gerrit Versteele

    6 jaar geleden
    "Speciale politie-eenheid rukt..." staat er onder "Net Binnen". Misschien moeten jullie toch wat meer variatie aanbrengen in de gebruikte werkwoorden, want deze titel zou wel eens veel meer hits kunnen opleveren dan de inhoud waard is. ;-)
  • Harm Tim

    6 jaar geleden
    De speciale politie-eenheid drong het appartement binnen via het balkon en trof er de zwaar ondervoede kat aan. Wat zijn het toch ook rotzakken!! Kleine moeite om verzorging te regelen, of naar een asiel. Als je echt niet meer voor het arme beestje kan zorgen, BAH!!