Leerlingen uit groep 4 van de Budelse basisschool De Triolier zorgden in de klas met liefde voor hun goudvis. Totdat de Stichting Vissenbescherming ingreep.
Volledig scherm
Leerlingen uit groep 4 van de Budelse basisschool De Triolier zorgden in de klas met liefde voor hun goudvis. Totdat de Stichting Vissenbescherming ingreep. © Thinkstock

Protest tegen goudvis in klas: "'Is dit wel echt', dacht ik"

Leerlingen van een basisschool in Nederland zorgden met veel liefde voor een goudvis in hun klas. Totdat de Nederlandse Stichting Vissenbescherming ingreep. De vis was ondergebracht in een ronde kom, en dat stootte de stichting tegen de borst.

31 reacties

  • Sjonny Martero

    6 jaar geleden
    Vissenbescherming? Ze zouden beter iets doen tegen de aalscholverplaag in Europa die tonnen vis per dag naar binnen werken.
  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    Wat kan het leven toch moeilijk zijn voor sommige mensen.
  • Sonja Desruelles

    6 jaar geleden
    Je kan een goudvis ook in een rechthoekig aquarium houden ,rond is niet goed omdat de vis altijd in het rond moet zwemmen,moet jij eens doen de hele dag in rond lopen
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    En dit zijn juist de clubs die onze normen en waarden inclusief onze cultuur om zeep helpen. Ze teren op subsidies, steuntrekkers die de clubs helpen, protesteren tegen alles wat zwart en wit is!
  • tony dethier

    6 jaar geleden
    Vissen moeten in een vijver of een aquarium ! Niet in een bokaal !