Burgemeester Ham: “Wellicht doorbraak in zaak exhibitionist”

De exhibitionist die Ham al geruime tijd teistert, zou binnenkort gearresteerd kunnen worden. Dat beweert Dirk De Vis, de burgemeester van Ham althans. Volgens hem zou het onderzoek naar de dader in een stroomversnelling geraakt zijn nadat de exhibitionist vorige week vier schoolmeisjes lastig viel.

mige

Het was aan de blauwe brug in Ham dat de man vorige week achter vier schoolmeisjes begon te fietsen, hen plotseling voorbij schoot en naakt voor hen ging staan. De meisjes maakten melding van het voorval, “dat leidde ertoe dat het onderzoek in een stroomversnelling terecht kwam”, aldus De Vis. “Op basis van de verklaring vna de kinderen heeft men een profiel van de dader kunnen opstellen. Er wordt nu nagetrokken of dat profiel overeenstemt met de werkelijke dader. Of we mogen spreken van een doorbraak in het onderzoek? Ik denk het wel. De indicaties zijn zo sterk dat het moeilijk wordt om hier nog onderuit te raken. Wellicht is er een doorbraak binnen de tien dagen”, aldus De Vis tegen TVL.

In de zomer viel de exhibitionist ook al enkele joggers lastig. Zo trok hij aan de andere kant van het kanaal zijn broek naar beneden en begon hij te masturberen. Na het voorval met de vier schoolmeisjes beloofde De Vis een beloning voor wie een foto kon maken waarop de exhibitionist herkenbaar is, zodat de politie hem kon vatten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer