Ashley Judd, Susan Fowler, Adama Iwu, Taylor Swift en Isabel Pascual op de Person of the Year cover van Time .
Volledig scherm
Ashley Judd, Susan Fowler, Adama Iwu, Taylor Swift en Isabel Pascual op de Person of the Year cover van Time . © REUTERS

Time roept vrouwen achter #MeToo-beweging uit tot 'Persoon van het jaar'

De internationale #MeToo-beweging, waarbij vrouwen getuigen over seksueel misbruik en ongepast seksueel gedrag, is door Time Magazine uitgeroepen tot 'Person of the Year'. De Amerikaanse president Donald Trump staat op twee, gevolgd door de Chinese president Xi Jinping.

15 reacties

  • Marc Werbrouck

    6 jaar geleden
    Een paar vrouwelijke lezers/abonnees bij en een paar mannen kwijt. Meedoen met de stroming door emotieland @metoo
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Time wil gewoon een graantje meepikken van de huidige hype (zonder inhoud).
  • Krysia ostrega

    6 jaar geleden
    Als je als vrouw verkracht of aangerand word ,dat is verschrikkelijk..maar zo als het er nu aan toe gaat gaat in de media vind ik persoonlijk degoutant..er zijn vrouwen die zoeken naar een rijke sponsor ,om dan achteraf hun beklag te gaan doen in de pers ..er zijn ook vrouwen die hun man behandelen als .niet met respect !
  • Joris Neyt

    6 jaar geleden
    Na alle terechte en foutieve vrouwonvriendelijk en misdadige aanklachten zou je beginnen schrik te krijgen man te zijn of in de nabijheid van een vrouw te komen. Heb je de vele vrouwen in het zwart op de rode loper gezien? Toch even nadenken dames, dat dit gedecolleteerd bijna blote protesten jullie actie's in vraag stellen!
  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Waarom een prijs daarvoor?een bende klaagsters zonder bewijzen?het enige dat zij willen van een man is zijn geld,verder hebben die vrouwen kinderen van wie allemaal?de pot op met metoo