© ISOPIX

KAART. In deze cafés uit de provincie Antwerpen kan u voor weinig geld pintjes drinken

Een Belg en zijn frisse pint zijn quasi onafscheidbaar. Maar waar kan u in de provincie Antwerpen nog voor weinig geld een pils drinken? Wij lijsten enkele adresjes op in een kaart.

bap

Volgende maand voert biergigant AB InBev, bekend van biermerken Jupiler en Stella Artois, een prijsverhoging van drie procent door op zijn bier. Onvermijdelijk zal hierdoor ook de prijs voor een pils in de meeste cafés dezelfde iets duurder worden.

Gazet van Antwerpen ging daarom op zoek naar waar liefhebbers nog voor weinig geld van een pintje kunnen genieten. In Café Sint-Janneke in de Lange Dijkstraat in Antwerpen-Noord werden de goedkoopste pintjes van de stad gevonden. Daar moeten klanten amper 1,3 euro betalen voor een pils van 25 centiliter.

Hieronder kan u op onze interactieve kaart bekijken waar u in de provincie nog kan genieten van een goedkoop pintje bier. De groene icoontjes duiden de etablissementen aan waar pils anderhalve euro of minder kost. In het geel vindt u de pintjes bier waar u 1,6 euro voor moet betalen en ten slotte staan de rode iconen voor pils aan een hogere kostprijs dan 1,6 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER