BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Politiebaas Cathérine De Bolle verkozen tot grote baas van Europol

Cathérine De Bolle, Commissaris-Generaal van de Federale Politie, is verkozen tot Executive Director van Europol.

39 reacties

  • Pieter Martens

    6 jaar geleden
    Dit is hetzelfde als een aannemer die een huis onafgewerkt achterlaat.
  • Danielle Duym

    6 jaar geleden
    Ik ben zeer blij voor haar. Mevrouw De Bolle heeft hard gewerkt om te geraken waar ze is. En het kan zijn dat er politiek mee gemoeid is maar dat doet niets af aan haar kwaliteiten en het feit dat ze dit dubbel en dik verdiend heeft. Ga ervoor meid!
  • censor

    6 jaar geleden
    hoe kan dat ? vier cm. te klein voor rijkswacht, maar gewone politie geen probleem. Of is er weer gefoefeld met de aanwerving. Iedereen kon het zien : bij de betogingen brussel liepen er altijd van dat klein grut bij....meestal vrouwen, die moeten hun manneke staan met hun 1,50 m . je kon er ze zo uitpikken....en van obese agentes hebben we het niet vandaag. Hoe geraken zij geschikt voor lichamelijke proeven ??
  • Titine d' Oléron

    6 jaar geleden
    Ocharme, moeten we nu blij zijn en met vlaggetjes staan wuiven? Mensen in uniformen hebben de geschiedenis al veel geleerd.
  • Gilbert Haelewyn

    6 jaar geleden
    Ik denk dat die vrouw in de schaduw hard werkte. Ze is geen "pop ster". Alleen vind ik haar opmerking "dat ik een vrouw ben, is een belangrijk gegeven" ongepast. Werd ze verkozen voor haar kwaliteiten of omdat ze een vrouw is?