REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Huis van Afgevaardigden verwerpt poging om president Trump af te zetten

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft vandaag met een overweldigende meerderheid een poging verworpen om de procedure ter afzetting van president Donald Trump op te starten, zo heeft de conservatieve zender Fox News gemeld.

16 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    nog wat te vroeg voor een impeachment, hij moet de kans krijgen om nog veel meer om zeep te helpen tot de resultaten van zijn geknoei irreversibel zijn geworden
  • André Van Laethem

    6 jaar geleden
    Links, Democraten het zijn 2 betekenissen voor het woord Dictatoriale regimes. Met 1 voordeel, zij zelf zien het gelukkig nog niet zo. Trump is een kapotte staat aan het herstellen via een managermentaliteit. Wie niet presteert gaat er uit. Bij de democraten was het simpeler (ik heb een postje voor jou). Omdat dit niet meer kan staan ze op hun achterste poten.
  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    De schade die Trump nu aanricht zal in de volgende jaren duidelijker merkbaar worden. Binnen 4 jaar zijn de republikeinen teruggedrongen tot een minderheid in de senaat.
  • Benny Marcelo

    6 jaar geleden
    Waar is de tijd dat Amerika kenner Soenens voorspelde dat Trump nooit president kon worden. Nadien voorspelde dat Trump zou afgezet worden. Wordt het niet eens tijd om een echte Amerika kenner naar ginder te sturen i.p.v. ne rooie rakker.
  • ronny verachtert

    6 jaar geleden
    wanneer gaan ze die trump eens eindelijk het zwijgen op leggen ze moeten gewoon doen als bij JFK , direct gedaan met zijn gezever en zijn dikke leugens