EPA
Volledig scherm
© EPA

Rabbijnen, priesters en imams smeken samen Twitter om Trumps account te schrappen

35 religieuze leiders hebben een brief ondertekend om Trumps communicatie via Twitter een halt toe te roepen. Rabbijnen, priesters en imams roepen samen de CEO van Twitter op om het account van de Amerikaanse president te schrappen. Eerder bepleitten onder meer ook Britse politici hetzelfde.

11 reacties

  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    sluit trump op, dat zal de wereldvrede ten goede komen
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Trump moet eigenlijk Tweeten via zij POTUS account die omdat het het officiële account van de President is gescreend wordt. Hij zou daar dus al zijn gezwets niet zomaar op kunnen/mogen zetten. Maar die account heeft hij nog nooit gebruikt. Ik ben ook al lang voorstander om zijn privé account te schrappen omdat dit toch al een stap in de goede richting is om die gek een halt toe te roepen.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    ze moeten bidden om vergeving te vragen voor al wat het geloof de mensheid aan doet -een ander uitsluiten staat niet in hun geloofsboeken of is weer enkel hun idee''
  • Roger Poot

    6 jaar geleden
    Goed idee, maar daarna mogen ze zichzelf en hun afgoderij ook schrappen.
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Wat zijn we weer lekker democratisch bezig. Alleen onze mening telt en eenieder die er anders over denkt maken we monddood. Waar waren die "mensen" toen IS dezelfde kanalen gebruikte?