Man achtervolgt studente (23) en randt haar aan: “Hij betastte mijn borsten”

© google street view

Een 23-jarige studente is donderdagochtend aangerand in Roeselare. Een in het zwart geklede man achtervolgde de 23-jarige vrouw eerst om haar vervolgens te betasten. “Hij greep me vast en betastte mijn borsten”, getuigt het slachtoffer.

gsd

De studente was donderdagochtend te voet vertrokken richting station toen ze rond 7.20 uur iemand opmerkte ter hoogte van woon-zorgcentrum Ter Berken. Het ging om een in het zwart geklede man die zijn broek had laten zakken. De jonge vrouw besloot om snel voort te wandelen in het spoor van een andere vrouw, meermaals achterom kijkend.

Toch wist de man haar te verrassen en stond hij in de buurt van de Ronde Kom plots achter haar. “Voor ik het wist greep hij me langs achteren vast en betastte hij mijn borsten”, getuigt de vrouw die anoniem wil blijven.

De studente begon luidkeels te schreeuwen en te huilen, waarna de aanrander onmiddellijk wegliep. De moeder van het slachtoffer verwittigde de politie, die meteen een onderzoek gestart is.

Het is al de tweede keer in korte tijd dat een jong meisje wordt aangerand in Roeselare. Afgelopen zomer werd nog een zeventienjarige vrouw lastiggevallen aan het station. Haar belager werkte haar tegen de grond en achtervolgde haar tot in hotel De Bonte Os. Dankzij camerabeelden en VTM-programma Faroek kon de dader worden opgespoord.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen