Een simulatiebeeld van het Eurostadion.
Volledig scherm
Een simulatiebeeld van het Eurostadion. © rv

UEFA schiet Eurostadion af, geen Euro 2020 in België

EurostadionUEFA heeft vanmiddag Brussel definitief geschrapt als speelstad voor Euro 2020. Brussel krijgt dus geen nieuw uitstel om de nodige vergunningen voor de bouw van het Eurostadion te bekomen. De openingswedstrijd wordt gespeeld in Rome, de andere wedstrijden die voorzien waren voor Brussel gaan door in Wembley, zo meldt UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin. 

462 reacties

  • danny buyse

    6 jaar geleden
    Ivan, ik denk het niet!! Het zal de Belgische belastingbetaler juist veel geld kosten dat het er niet komt! Het is een serieuze economische domper voor alles wat met Horeca te maken heeft en het zou goed van pas gekomen zijn ons imago terug op te fleuren! Nu blijft er alleen nog aanslagen en gewelddadige demonstraties in Brussel over in de Europeanen hun gedachten!
  • ka Van der Linden

    6 jaar geleden
    Nog niet te vroeg victorie kraaien. Al uitstekend nieuws, dat wel, maar de betonmolens zijn al besteld en half betaald en niet te vergeten de lobbyisten hebben honger !
  • Vandeputte Patrick

    6 jaar geleden
    tja boemerang keert terug vol hun aangezicht van brusselse politiekers. Ex-burgemeester mayeur zei papierwerk is voor later, zo werkt het niet, de oude heizel verkocht aan franse investeerders enz..
  • Werner Langhmans

    6 jaar geleden
    Doet mij een beetje aan "De Stomme van Portici" denken... Weer een stapje verder naar de onafhankelijkheid van Vlaanderen?
  • victor vandesande

    6 jaar geleden
    Het wordt tijd dat de Brusselse arrogantie en dito amateuristen eens goed op hun nummer gezet worden.Bij deze. De brusselse politiekers hebben nu nogmaals en ten overvloede bewezen dat zij vooral overbodig zijn.