De woning in de Borreweidestraat in Lembeek, waar de daders toesloegen.
Volledig scherm
De woning in de Borreweidestraat in Lembeek, waar de daders toesloegen. © Mozkito

Jongeman (amper 19) moet zeventien jaar cel in voor bloedige reeks inbraken, minderjarige nog op de vlucht

Een jonge boef van amper 19 heeft vandaag liefst zeventien jaar cel gekregen. De man was betrokken bij drie inbraken en evenveel pogingen. Hij ging telkens zeer gewelddadig te werk. Zo sloeg hij een van zijn slachtoffers met een ijzeren staaf op het hoofd en diende hij een oudere man, voor de ogen van zijn kleinkind, acht messteken toe.

57 reacties

  • DivaVive Episode

    6 jaar geleden
    Wie zegt dat het geen belgen zijn? Ze zijn waarschijnlijk hier geboren. De Marokkanen die naar België komen doen zo'n dingen niet. Ik heb les gegeven aan beiden. Diegene die hier geboren zijn meer aggresiever.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Vreemd dat men de dader van al dit geweld niet zijn Belgische nationaliteit gaat ontnemen en derhalve ook een ontnemingsprocedure van de belgische (of europese) nationaliteit opstart en na vrijkomen als ongewenst persoon verklaart.
  • Christl Bullen

    6 jaar geleden
    Terug naar Marokko sturen, dat crapuul!
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Maar 18 jaar? Dit monster mag niet meer onder de bevolking komen, het is een gevaar voor iedereen. En binnen 6 jaar loopt het terug rond om weer te beginnen. Kan men het vuil van de maatschappij niet ergens anders onderbrengen?
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Dan gaat deze misdadiger in de gevangenis radicaliseren en krijg hij extra begeleiding (aandacht) die andere gevangenen niet krijgen.