Volgens Geert De Vlieger wordt dit de nieuwe aanblik van het stadion.
Volledig scherm
Volgens Geert De Vlieger wordt dit de nieuwe aanblik van het stadion. © RV

"Grote voetballers, klein voetballand": sociale media gaan los op Eurostadion

Sport"Een blamage, gênant, schandalig, een klucht, typisch Belgisch." De reacties op sociale media zijn niet min nu UEFA aangekondigd heeft dat Brussel niet langer gaststad is voor het EK 2020. Een overzicht van de felste (en grappigste) reacties, van bekende en minder bekende koppen. 

26 reacties

  • Joris Thijs

    6 jaar geleden
    Dit zag je toch al mijlenver aankomen. In Brugge proberen ze al 10 jaar een stadion te bouwen en ze hebben nog niet alle vergunningen. Enkel met vriendjespolitiek kon dit stadion op tijd gebouwd worden. De politici moeten nu niet klagen. Zij kunnen in het parlement de papiermolen aanpassen....
  • marc baute

    6 jaar geleden
    Nog een regeringske erbij misschien voor te beslissen
  • Daniel Bamps

    6 jaar geleden
    Grote voetballers voor het merendeel geimporteerd uit het buitenland . Moesten ze die niet hebben dan betekenden ze nog minder dan nu . Voetbal gaat allemaal om geld en voor geld.Bevolk de rode duivels eens met oorspronkelijk Belgen en je zal zien wat er dan nog van overblijft.
  • patrick ollivier

    6 jaar geleden
    En waarom een stadion in Brussel ? Genoeg plaats in Vlanderen of Wallonie .....
  • Leon Van Vaerenbergh

    6 jaar geleden
    Jammer... maar het positieve van deze historie is dat Brussel en bij uitbreiding voetballend Europa nu beseft dat Vlaanderen, sedert een tijdje, geen kolonie meer is.