Negen Antwerp-hooligans na twee maanden vrijgelaten voor aanval op supportersbussen Beerschot

HOOLIGANSDe Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling heeft negen Antwerp-hooligans, die betrokken waren bij de aanval op een supportersbus van voetbalclub Beerschot-Wilrijk, vrijgelaten onder voorwaarden. Dat is vernomen bij het Antwerpse parket-generaal.

8 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Men kan worden beloond door sommige dingen niet bij naam te noemen, spijtig genoeg voor de aanbieders heb ik genoeg aan wat ik heb en als jij mij probeert die dingen af te pakken dan ga ik nagenoeg nog minder spijt hebben om die dingen bij naam te noemen.
  • chris van de velde

    6 jaar geleden
    Mensen kijken met oogkleppen... Gisteren bericht over vrijgelaten terreurVERDACHTEN (waarvan tot op heden geen enkel bewijs aan het publiek is meegedeeld), en het kot was te klein. Vandaag bericht over vrijgelaten BETRAPTEN van geweld en de reactive is omgekeerd!
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    In Brussel de boel platbranden mag anders wel, daar staan effectief mindere straffen op, in de meeste gevallen wordt het zelfs niet bestraft. En aan mijn mede allochtonen, u mag het uzelf beginnen afvragen waarom er van sommige mensen beter wordt verwacht en waarom u niet sommige mensen bent. Omdat er van u misschien niet beters kan worden verwacht? Maar de rest mag er niets over zeggen?
  • Yves Sparenberg

    6 jaar geleden
    Als drugdealer vlieg je minder lang de bak in
  • Eden Kastard

    6 jaar geleden
    Hebben die 2 maanden vastgezeten? Terwijl al dat krapuul in Brussel s'middags wordt opgepakt en s'avonds weer terug rondloopt... 2 maten en gewichten? Het is niet de eerste keer dat het onbehaaglijke gevoel mij overvalt dat Vlamingen veel strenger worden gestraft dat onze multiculturele vrienden. Of beeld ik mij dat in...