Zo zou het nieuwe Eurostadion eruit moeten zien.
Volledig scherm
Zo zou het nieuwe Eurostadion eruit moeten zien. © belga

Zo reageert politieke wereld op debacle van Eurostadion: "Brusselse elite heeft dossier verknoeid"

Na de bekendmaking van de schrapping van Brussel als gaststad voor Euro 2020 stromen de politieke reacties binnen.  Bij N-VA is men al langer kritisch tot vernietigend voor het Eurostadion-project.  "De Brusselse elite heeft dit dossier verknoeid door te denken dat ze boven Vlaamse wetten en bouwvoorschriften stond", verklaarde Alex Ronse van N-VA.  Voor Groen is het project niet langer levensvatbaar.  De stad Brussel daarentegen neemt akte van de beslissing en wil nog altijd een nationaal stadion.

99 reacties

  • jos duriau

    6 jaar geleden
    Men heeft dit land kapot verdeeld en er kunnen geen degelijke beslissingen meer genomen worden , dit hebben we allemaal te danken aan nva , vlaams blok en de aanstokers de vroegere vu en de franstalige separisten . Aub zo snel mogelijk terug naar 1 land om verdere schade te beperken.
  • danny verbeeck

    6 jaar geleden
    Renoveren die oude boel. Dat is elitair. Iedereen vaart erbij. En gelukkig het milieu !!! Zij die een nieuw stadion wilden ,zijn de elitaire dommeriken.Winst in the pocket !!! Bravo Grimbergen !!!!!Bravo aan iedereen die niet lui is en renoveert . Dat is de toekomst!!!!!!!!
  • Phil Smedts

    6 jaar geleden
    Voetbalsupporters maken teveel lawaai, het stadion zou dan de brusselse geluidsnormen overtreden, daarom dat de Brusselse politiek het stadion in Vlaanderen Bovendien vind ik dat de belastingsbetaler niet moet opdraaien voor zo een commerciëel prestigeproject waar enkel de bouwpromotor en de voetbalbonzen beter van worden. Hopelijk zijn de bouwplannen hiermee van de baan, tenzij Gelamco nog wat geld naar politiekers gooit, om de ganse boel dik te subsidiëren op onze kosten.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Opnieuw blijkt dus dat Vlaanderen zijn handjes mag kussen met een partij als N-VA. Met de trado's blijft het dweilen met de kraan open.
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Met de NV-A niet anders dan last .Eendracht maakt macht ,maar in dit verscheurde land is niets of maar weinig mogelijk .We zijn verworden tot een bekrompen volkske .