Het gaat om een verlies van 240.000 overnachtingen.
Volledig scherm
Het gaat om een verlies van 240.000 overnachtingen. © Thinkstock

Annulering Euro 2020 is dikke streep door rekening van Brusselse hotelsector

EUROSTADIONHet mislopen van de wedstrijden van Euro 2020 is een stevige tegenslag voor de Brusselse hotelsector. Een simulatie van de Brussels Hotel Association (BHA) duidt op een verlies van 240.000 overnachtingen.

38 reacties

  • brigitte van de velde

    6 jaar geleden
    Erwin, uplace is daar ideaal voor, wekgelegenheid, op een boogscheut van grimbergen, sport amusement en cultuur op een plaats. Perfect dus.
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Beetje eerlijk blijven hè? De hotelsector lijdt hierdoor geen verlies. Ze gaan minder winst maken, maar dat is niet hetzelfde. Ze zagen het al helemaal zitten. Kamerprijzen de hoogte in jagen, woekerprijzen aanrekenen en zakken vullen. Mooi niet.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Gwendolyn weet in deze perfect te omschrijven waar de oorzaak zit .Maar ja de Bart mocht gene cola zero gaan drinken in Grimbergen hé.
  • chris van de velde

    6 jaar geleden
    Brussel wilde EURO 2020 binnenhalen. Het Brusselse gewest heft dit dossier naar zich getrokken (zoals het hoort), maar get dan gepland.... op Vlaamse Grond. En dan weet je dat de poppen aan het dansen gaan. Men moet dringend de grondwet wijzigen zodat sommige beslissingen met (inter)national belang naar het Federaal niveau kunnen getild worden, over gewesten, regio's, provincies en gemeentes heen!
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    Brigitte van de velde. in het euro stadion zouden ook andere evenementen worden georganiseerd zoals concerten. waar ook mensen naar toe komen. dus dat zijn ook mensen die in en rond Brussel logeren als ze van buiten België komen. En niet elke voetbal supporter zijn Hooligans. nee liever hypocriet doen morgen weer klagen dat er mensen ontslagen worden maar o wee als we iets willen bouwen dat werk gelegenheid meebrengt en inkomsten.