De wagen van de beschoten politieagent.
Volledig scherm
De wagen van de beschoten politieagent. © Bollen

Ruim 330.000 euro schadevergoeding voor agent die met kalasjnikov werd beschoten

De 48-jarige agent, die op 20 november 2009 beschoten werd met een kalasjnikov, krijgt van de Marokkaanse dader een gigantische schadevergoeding van welgeteld 330.383,66 euro.

13 reacties

  • Benny Janssen

    6 jaar geleden
    Waarom moet die agent zo'n schadevergoeding krijgen.... is toch het risico van het vak denk ik toch... als ze dat gaan doen met iedere agent die een kogel krijgt... dan zal het slachtofferhulpkas rap uitgeput zijn... want de daders die kunnen dat niet betalen meestal... hij zal nog wel bureau werk kunnen doen zeker tot aan zijn pensioen die agent... laat die slachtofferkas maar voor de gewone burgers...
  • Rudy De Wever

    6 jaar geleden
    Centen komen uit de zak van belastingbetaler, daarvoor is er een Fons opgericht zodat de geïmporteerde hun gang kunnen gaan en er sowieso een schadevergoeding kan worden gegeven aan de slachtoffers, dit Fons eist dan op haar beurt de centen van de geïmporteerde die nooit zullen werken en dus van het minimum loon moeten ze afblijven, verder zullen de geïmporteerde rond rijden in wagens vn minsten 50000 en de laatste nieuwe snufjes bezitte, wat doen we eraan nix
  • Jacques Delalieux

    6 jaar geleden
    En wie gaat dat betalen? Die gangster? Vergeet het maar, binnen enkele jaren loopt die weer vrolijk rond, om zijn volgende zware misdaad te plegen.
  • Patrik De Weirdt

    6 jaar geleden
    Die kerel heeft zich reeds lang onbemiddeld laten verklaren. Het slachtoffer zal van die kerel geen cent zien.
  • Manfred Wauters

    6 jaar geleden
    Heel goed als hij die schadevergoeding gaat betalen maar als het bij de veroordeling tot blijft? Wat dan? Dan krijgt de politieman een papierke waarop staat eat hij gad kunnen krijgen want ik den niet dat het OCMW dat bedrag gaat voorschieten.