HEMA opent winkel met totaal vernieuwd concept op Meir

Onder grote belangstelling en met veel bombarie is op de Meir in Antwerpen de nieuwe flagship store van de Nederlandse winkelketen HEMA opengegaan. Het gaat om de tweede grote Belgische winkel waarin HEMA haar nieuwe internationale winkelformule uittest. De foodafdelingen en restaurants spelen hierin een centrale rol.

JoRo

Voor de foodafdelingen en restaurants is een totaal nieuw concept ontwikkeld onder de naam ‘LEKKER HEMA’, waarbij vers en gezond eten centraal staat. De restaurants van HEMA hebben een volledig nieuw uiterlijk en aparte counters waar salades, huisgemaakte frieten, verse pasta’s, pizza’s, gezonde broodjes en verse soepen worden bereid terwijl de klant erop wacht.

De Belgische vestigingen krijgen ook een culinaire Belgische toets, want in het menu staan ook garnaalkroketten, quiches en vol-au-vent. Op de vernieuwde foodafdeling kunnen klanten terecht voor een wisselend assortiment versbereide maaltijden.

© Hema

Sinds dit voorjaar heeft HEMA haar internationale formule in 386 kleine winkels in Nederland en België uitgerold. Het winkelconcept werd eerder al in de 70 kleinere winkels in België uitgeprobeerd. De uitrol van de formule voor de grote winkels van HEMA en de pilot in vijf winkels is onderdeel van de groeistrategie.

HEMA-winkels met de internationale winkelformule hebben zogenoemde werelden. Zo staan bijvoorbeeld alle damesproducten bij elkaar in de dames-wereld; van sokken, lingerie, bijouterie tot mode. En zijn alle producten voor baby’s, van romper tot speelgoed bij elkaar te vinden.

In de winkels in Brussel en Antwerpen worden ook de beautyproducten op geheel vernieuwde wijze gepresenteerd, waarbij ingespeeld wordt op beleving met uitgebreide testmogelijkheden van deze producten.

De nieuwe HEMA-winkel werd vrijdag officieel geopend in aanwezigheid van schepen van Middenstand Koen Kennis (N-VA).

© hema

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER