De Grote Markt en het Stadhuis in Antwerpen.
Volledig scherm
De Grote Markt en het Stadhuis in Antwerpen. © Photo News

Lacunes in aangiften Antwerpse verkozenen zijn "administratieve fout"

De beloofde jaarlijkse publicatie van de mandaten, en de bijhorende vergoedingen, van het Antwerpse schepencollege en de Antwerpse gemeenteraadsleden vertoont heel wat onduidelijkheden en onvolledigheden. Dat schrijft nieuwssite Apache. Onder meer bij schepenen Koen Kennis (N-VA) en Marc Van Peel (CD&V) zijn de aangiftes onvolledig of tegenstrijdig met andere beschikbare gegevens. De stad reageert nu met de boodschap dat er sprake is van een administratieve fout.

13 reacties

  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Hebben ze daar tien maanden moeten over doen of hebben ze misschien"per ongeluk"te veel bedragen geschrapt.Ongeloofwaardig is die ganse bende.
  • Bert Triau

    6 jaar geleden
    nva neemt de leiding ! hopelijk gaan de ogen vd antwerpenaars open in het stemhokje
  • Herman Janssens

    6 jaar geleden
    De groenen lekken doelbewust vertrouwelijke info. Zo kennen we ze. Totaal onbetrouwbaar. Apache is de privédetective van Groen. Ze spelen onder 1 hoedje. Apache is een racuneus rood-groen clubje van riooljournalisten. Merkwaardig dat het artikel vermeldt dat er van Koen Kennis zaken niet zouden kloppen, maar dat alleen van Van Peel die beweringen concreet worden gemaakt. Duidelijk weer een voorbeeld van bewuste beschadiging zonder bewijzen.
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Sommige mensen verliezen hun job bij het maken van fouten.
  • Marijke SAUWENS

    6 jaar geleden
    Pieter Paulus, nochtans staat Wouter Van Besien ook op de lijst bij niet aangegeven mandaten, dus van eenzijdigheid is geen sprake.