Man uit taxi gegooid omdat hij een tussenstop wilde “om hamburgers te kopen”

Een Colombiaanse man beweert dat hij uit een taxi van Uber werd gegooid omdat hij de chauffeur tot twee maal toe vroeg om een tussenstop te maken. Eerst wilde de passagier hamburgers kopen, maar toen verloor de bestuurder zijn geduld toen de man ook vroeg als hij wat geld kon afhalen. Volgens Uber werd de chauffeur alvast geschorst in afwachting van het resultaat van het onderzoek.

pjv

De passagier, die tot nog toe onbekend is, werd gefilmd in een straat in de Colombiaanse hoofdstad Bogota toen hij over straat rolde terwijl een auto razendsnel passeerde. De man beweert bij hoog en laag dat hij uit de taxi werd gegooid omdat de chauffeur kwaad werd door zijn verzoekjes. Volgens de passagier opende de bestuurder de deur en schopte hij de man op straat.

De beelden vonden al snel hun weg naar sociale media, waar heel wat kijkers sceptisch reageren op de beweringen van de passagier. “Hoe kon de chauffeur de deur openen aan die snelheid?” en “alle deuren lijken toe tijdens het fragment” zijn slechts enkele van de bedenkingen die op internet circuleren. Sommigen beweren zelfs dat de video zo werd gemonteerd om Uber in diskrediet te brengen.

Toch heeft Uber de chauffeur preventief geschorst terwijl er een onderzoek loopt naar het incident. De man die uit de wagen werd gegooid raakte lichtgewond en beloofde aan de Colombiaanse politie dat hij bereidt is om samen te werken met de autoriteiten en alle informatie over het reisje te delen”.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer