Victoria's Secret Fashion Show Viewing Party - NYC. Bella Hadid at The Victoria's Secret Viewing Party in New York City.
(NYC) URN:33935312 + PHOTO NEWS / PICTURES NOT INCLUDED IN THE CONTRACTS  ! only BELGIUM !
Volledig scherm
Victoria's Secret Fashion Show Viewing Party - NYC. Bella Hadid at The Victoria's Secret Viewing Party in New York City. (NYC) URN:33935312 + PHOTO NEWS / PICTURES NOT INCLUDED IN THE CONTRACTS ! only BELGIUM ! © Photo News

Fotomodel Bella Hadid stapt mee in Palestijnse betoging

Model Bella Hadid ging vrijdag met boze Palestijnen de straat op in Londen tijdens een demonstratie tegen het besluit van president Donald Trump om Jeruzalem te erkennen als officiële hoofdstad van Israël.

5 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Erik: Jeruzalem is in al die jaren meer niét dan wél joods geweest. En om jouw logica te volgen: niet de fout van de Palestijnen dat hun land bezet is door de joden.
  • Erik Wijmeersch

    6 jaar geleden
    Vine Smith. De belofte van de Britten neemt niet weg dat Jeruzalem al 4000 jaar joods is. Niet de fout van joden dat hun heilige stad steeds gecoloniseerd is door oa Romeinen, Byzantijnen, Arabieren, Ottomanen. Dekolonisatie is blijkbaar enkel cool als het geen joden betreft. Arafat de Palestijnse god was zelfs geen Palestijns maar een Egyptenaar. De Bijbel en Koran bewijzen ook dat Jeruzalem wel degelijk van de joden is.
  • Mr Smith

    6 jaar geleden
    Idd Filip. De geschiedenis leert ons dat Israel nooit heeft bestaan. De britten hebben palestina beloofd aan de palestijnen na overwinning op Turken in WOI met steun van arabieren. De palestijnen zijn bedrogen door de britten en het westen die later de oprichting van Israel goedkeuren. Simple as that.
  • Marinus Morsink

    6 jaar geleden
    Gewoon de knuppel er over .
  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Schoenmaker blijf bij je leest !! Knappe vrouwen hebben niet altijd ook knappe hersenen , deze foto bewijst dat . Leer eerst je geschiedenis , en kijk dan of het wel geschikt is om mee te lopen in dergelijke manifestaties .....