Trump tijdens de bijeenkomst in Florida.
Volledig scherm
Trump tijdens de bijeenkomst in Florida. © REUTERS

Trump voert enthousiast campagne voor omstreden senaatskandidaat

President Donald Trump heeft gisteren tijdens een bijeenkomst in Florida campagne gevoerd voor Roy Moore, de in opspraak geraakte Republikeinse senaatskandidaat in Alabama. Moore wordt beschuldigd van kindermisbruik.

6 reacties

  • Serge Surmont

    6 jaar geleden
    Deze president kent geen schaamte!
  • Michael Aerts

    6 jaar geleden
    Fons, uit je ontelbare bijdragen weten we ondertussen dat je Trump, tot vervelens toe, onvoorwaardelijk steunt. Iedereen die Trump en gevolg tegenspreekt wordt zwart gemaakt en steevast als fake bestempeld. Het is dus ook een eigenaardig verschijnsel dat enkel tegenstanders van Trump en gevolg constant liegen terwijl je zwart op wit de creatieve waarheden van zijn medewerkers kunt bekijken.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Zeer eigenaardig verschijnsel. Gisteren gaf één van de twee klaagsters tijdens een interview met ABC News toe dat ze haar fameus dagboek - "het ultieme bewijs" - vervalst heeft. De reden: wraak. Ze verloor in 1999 een rechtszaak over het hoederecht over haar zoontje, en Roy Moore was toen advocaat van de tegenpartij. Alle details staan al twee dagen op Breitbart, momenteel zowat de enige toeverlaat voor wie de waarheid over fake news over Trump en/of Republicans wil weten.
  • Joske Vermeulen

    6 jaar geleden
    de schande voorbij....
  • lindsey clauw

    6 jaar geleden
    Dat is Trump vrouwen zijn niks waard in zijn ogen ze zijn alleen voor te betasten en sex of ze het nu leuk vinden of niet en wat voor leeftijd ze ook hebben.