EPA
Volledig scherm
© EPA

Bart Swings naar finale massastart in Salt Lake City

SchaatsenBart Swings heeft zich op de Wereldbekermanche schaatsen in het Amerikaanse Salt Lake City geplaatst voor de finale van de massastart. Swings eindigde in de halve eindstrijd als vijfde. De beste acht uit de twee races mogen vanavond de eindstrijd schaatsen.

2 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Hij is er derde in geworden. Goed rekenen kan hij alleszins: de top, waartoe hij niet behoort, was er niet. En Sporza maakte het nog bonter. Volgens haar glunderde hij met zijn overwinning in de B-reeks in 1.44.10,waarmee hij echter niet verder kwam dan de 13de tijd in A + B reeks en is het weekend bovendien voor hem belangrijk geweest met het oog op de winterspelen. Op welke afstand tussen 500 en 10.000 meter hoopt hij erop een plaats bij de eerste vijf?
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    De massastart over 16 rondjes ofte de pensenkermis op ijs. De enige discipline waarin hij een medaille kan halen. Trekken en duwen en op het einde meezitten in een groepje en hopen dat er geen te snelle sprinters bijzitten. Op de afstanden één tegen één is hij gewoon kansloos.