foto ter illustratie
Volledig scherm
foto ter illustratie © ANP

School verbiedt leerlingen kap of muts te dragen bij vrieskou

Een school in Neder-over-Heembeek verbiedt leerlingen om een kap of muts te dragen op de speelplaats, zelfs bij koude temperaturen. Ouders trokken naar de directie van de school. Zo schrijft de Franstalige krant La Dernière Heure. 

67 reacties

  • Jeaninne Bonduwe

    6 jaar geleden
    Als dit nu een regelment is van de school, dan wist iedere ouder dat ze dat gaan moeten naleven. Ik weet niet wat het probleem is. Stuur ze naar een andere school waar wel alles toegelaten is maar waar ze mss minder leren.
  • Marijke Braeken

    6 jaar geleden
    Mmmh. Als kleine manneke van 6 jaar luisterde ik al niet meer naar onrechtvaardige regeltjes. Toen moesten mijn ouders 't komen uitleggen maar gelukkig kreeg ik dan meestal gelijk. K zou eens zien wie mij als 6jarige mijn muts zou afzetten.
  • Marcel Willems

    6 jaar geleden
    Wees eerlijk ,het gaat hier niet over mutsen maar als je nu sommige jongeren ziet ,zelfs in de zomer, moet je een goede bril opzetten om hun gezicht te kunnen zien .
  • Joseph Van Gool

    6 jaar geleden
    Ik vraag me dikwijls wel eens af hoeveel normale mensen er no rondlopen, want als je tegenwoordig de krant leest begin ik er toch zeer hard aan te twijfelen of er nog mensen met gezond verstand bestaan.
  • Liesbeth Van de Meersche

    6 jaar geleden
    Ik vind sommige reacties wel wat te ver gaan. Enkel muts onder de 10 graden. Ik weet niet in welke scholen de kinderen maar 10 minuten buiten lopen maar de mijne loopt wel een uur en half rond buiten. En de reactie het vriest weinig dat hangt toch af van regio tot regio. Ik snap zo een reacties niet leven we niet meer in een land waar ik kan zelf beslissen of ik of mijn kind al dan niet een muts op zetten