Didier Verbaere
Volledig scherm
© Didier Verbaere

Bestuurder ramt gevel van restaurant en pleegt vluchtmisdrijf op drie wielen: brandweer rijdt hem klem

In Laarne heeft een Mercedes terreinwagen omstreeks 23.45 uur de hoek van een Italiaans restaurant in de Dorpstraat aan de kerk geramd. De chauffeur pleegde nadien op drie wielen vluchtmisdrijf. 

26 reacties

  • Benny De vocht

    6 jaar geleden
    het zal hem geld kosten eigen schuld dikke bult !!
  • Bruno Vermeire

    6 jaar geleden
    Een goede advocaat en het probleempje is opgelost. even kijken in de rechtbank en terug naar huis.
  • Jos Gosier

    6 jaar geleden
    Wees blij dat de persoon hier met een Mercedes terreinwagen reed anders was de titel "bestuurder sterft na klap op gevel van testaurant " . Wat hij daarna heeft gedaan is natuurlijk niet goed te praten en moet streng gestraft worden. Het heeft niks met merk of soort voertuig te maken wel met de persoon die hem bestuurd. Als ge met een C1 voetgangers of fietsers omver maait ligt dat dan ook aan die C1 ???
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Nergens is er controle. We verzuipen in wetten die niet nageleefd worden omdat er geen toezicht is. Maar Weyts ziet geen enkel probleem.
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Zoals Johan Ongena schrijft hoe zwaarder de straffen, hoe meer het zal leiden tot vluchtmisdrijf, de straffen zijn al eens verhoogt en zie het resultaat bijna dagelijkse kost, oplossing weet ik niet maar eens onderzoek doen naar landen die het veel beter doen ( Zweden bv ) zou misschien niet slecht zijn.