Twitter/Avi Mayer
Volledig scherm
© Twitter/Avi Mayer

Arrestaties na poging tot brandstichting aan Zweedse synagoge

De Zweedse politie heeft vandaag drie mensen gearresteerd voor de aanval op een synagoge in Göteborg. Een tiental gemaskerde jongeren bestookte gisteravond een synagoge in het centrum van de Zweedse stad met brandende voorwerpen.

13 reacties

  • Jeff Smulders

    6 jaar geleden
    Heel langzaam wort het vuurtje verder aangewakkerd. nog even en we kunnen fluiten naar de vrede.. We zullen een oorlog krijgen misschien eerder dan we denken. Maar laat de politici niet kans krijgen om met hun gezinnen naar het buitenland te vluchten.. Hun hebben dit veroorzaakt geef hun dan ook de rekening. Heeft ook met de globaliseringspolitiek van de EU te maken. Het verdrag van Straatsburg uit 1975 spreekt boekdelen getekend door 200 Europese politici uit 9 EU landen.
  • Adam Beyer

    6 jaar geleden
    Klopt als een bus Marie Vandam, in Zweden gebeuren zeer veel criminele feiten die door de politiek correcte meute angstvallig wordt verzwegen omdat het niet in hun kraam past, misdadig gewoon.
  • Ivo Mariën

    6 jaar geleden
    Zweden heeft de meeste no-go zone's van Europa, 55 in totaal. Die zone's veranderen snel in warzone's en de laatste berichten uit Noorwegen (want Zweden maakt geen cijfers meer bekend) zeggen dat er nu ook op het Zweedse platteland fel geplunderd wordt.
  • Renaat Moerman

    6 jaar geleden
    Het gaat blijkbaar goed in Zweden .... Trump had (naast Brussel) daar misschien ook gelijk ?
  • William Beausoleil

    6 jaar geleden
    Wij kennen dat soort Zweden. Vooral die met een melkchokolade velletje en een luizige krullekop, Echt een vuil soort.