photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Politie onderschept 50 jongeren die robbertje gingen vechten in Brussels winkelcentrum

De Brusselse politie heeft gisterennamiddag vijftig jongeren onderschept die onderweg waren naar het winkelcentrum Docks om daar te gaan vechten. "We hadden een tip binnen gekregen en hebben meteen patrouilles gestuurd", zegt Ilse Van de Keere van de Brusselse politie aan VTM Nieuws. "Er wordt onderzocht of er een verband is met de incidenten van de laatste weken in Brussel."

33 reacties

  • Jurgen Ameye

    6 jaar geleden
    minderjarige of niet, berechten als volwassen . gedaan ermee met dat dat soft gedoe van ze zijn minderjarig willen ze groot doen awel moeten ze de gevolgen maar dragen. instellingen geen plaats enkelband aan en thuis of voor hun schade ervoor gaan werken en niet de ouders ervoor laten opdraaien. volgende arrestatie gewoon gaan uitzitte als een gevangenisstraf.
  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    Die jongeren maken er een spelletje van en wij draaien op voor de onkosten.
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Gevangenis denk ik niet, Christina, maar pa stond thuis wel kaar om het te regelen en zondagsgeld kon je vergeten voor een tijdje.
  • VIVIANE bastenie

    6 jaar geleden
    Leren ze het dan nooit ,onze lafaards van de regering,had de politie niet op tijd ingegrepen ,dan was het weer van jan daar maakt er verdommen eens een eind aan en stel eens een deftig voorbeeld door de amok makers en hun ouders hun uitkeringen af te pakken incluis het kindergeld,dat treft ze in hun portemonee dan zullen ze snel anders piepen ,maar onze laffe regeringleiders doen hier totaal niks aan ,hier komen vroeg of laat echte vodden van ,wij blijven deze straffeloosheid niet pikken
  • Rudy Fosselle

    6 jaar geleden
    Als de jongeren minderjarig zijn, zijn de kosten van vernielingen vrijwel altijd ten laste van de familiale verzekering van de ouders. En die hebben zo een verzekering. Meestal de enige ...