Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Na Zita krijgt nu ook Nono Wauters grote rol in Ketnet-musical

Tijdens de finale van Ketnet Musical vanmorgen, zondag, op Ketnet kwamen de kijkers te weten wie de hoofdrollen zullen spelen in Ketnet Musical 'Team U.P.' En jawel: Nono Wauters, het jongere broertje van Zita, wist indruk te maken... en is erbij! 

11 reacties

  • Yolande De Smet

    6 jaar geleden
    SCHANDAAAAAIG De kindjes van .....krijgen ALTIJD voorang. Gewone kinderen met talent krijgen gewoon geen kans.
  • mijntje vermeire

    6 jaar geleden
    Dat maakt mijn nu boos se dit gebeurd altijd zo tis precies of zij hebben superkinderen (ale da denken die toch)
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Wel wel wel net als bij de politiekers gaan de bv's hun kinderen voorrang geven op andere kinderen ! Gewoon schandalig Clouseau en al de rest pruts zangers allemaal !
  • VIVIANE bastenie

    6 jaar geleden
    Ik zal nog eens een poging wagen wat het publiceren betreft,De kinderen van BV's krijgen overal voorrang,kijk maar naar premieres daar mogen ze ook allemaal gratis naartoe ,Of ze inderdaad meer talent hebben dan de andere kinderen betwijfel ik ,maar men ontneemt wel de andere kinderen hun kansen
  • Karine Roeland

    6 jaar geleden
    Als je papa of mama acteur/actrice, zanger/zangers of politicus is heb je nu eenmaal meer kans om aangenomen te worden (ook al zijn de andere kandidaten beter). Waren alle andere kinderen zo slecht? Triestig en dan maar zeggen dat hun kinderen geen voorkeursbehandeling krijgen. Met de juiste naam geboren en alle deuren openen zich. Bij politiekers is dit ook zo.