Het slachtoffer, een 25-jarige man, zou steekwonden hebben in het bovenlichaam en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.
Volledig scherm
Het slachtoffer, een 25-jarige man, zou steekwonden hebben in het bovenlichaam en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. © AP

Jeruzalem: bewaker busstation neergestoken

JeruzalemIn Jeruzalem is een beveiligingsagent neergestoken door een Palestijn in een busstation. De man zou zwaargewond zijn. De politie heeft het over een "terroristische aanval".

5 reacties

  • Ben Verhoeven

    6 jaar geleden
    Komt ervan als je iets steelt dat niet tot jou behoort. De echte terroristen moeten nu niet verrast acteren alsof ze dergelijke zaken niet zagen aankomen.
  • Ben Verhoeven

    6 jaar geleden
    Komt ervan als je iets steelt dat niet tot jou behoort. De echte terroristen moeten nu niet verrast acteren alsof ze dergelijke zaken niet zagen aankomen.
  • Jan Delafontaine

    6 jaar geleden
    Nog in geen 100 jaar kies ik partij voor de Palestijnen, een land waar kinderhuwelijken 100% legaal zijn.
  • Henry Pirel

    6 jaar geleden
    Premier Michel was er snel bij om Trump te veroordelen. Lijkt mij dat de veroordeling van onze Premier tegen het Palestijnse geweld ook logischerwijze op zijn plaats had geweest.
  • Joery Goubert

    6 jaar geleden
    Erdogan gaat ook weer eens de slimmen uit hangen. Met zijn uitspraak.
  1. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Hezbollah meldt grote raketaanval op noorden Israël - Washington wil "echte vooruitgang" alvorens steun aan UNRWA te hervatten

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Hezbollah meldt grote raketaan­val op noorden Israël - Washington wil "echte vooruit­gang" alvorens steun aan UNRWA te hervatten

    Israël verwerpt het “ontoereikende” rapport van het onafhankelijk onderzoek naar banden tussen UNRWA-medewerkers en Hamas. Volgens de onder leiding van de voormalige Franse buitenlandminister Catherine Colonna uitgevoerde evaluatie heeft Israël nog steeds geen enkel bewijs geleverd voor de beschuldigingen aan het adres van de UNRWA-medewerkers, die volgens Israël medeplichtig zouden zijn geweest aan de aanvallen op 7 oktober. Premier Alexander De Croo (Open Vld) vraagt in een reactie op het rapport dat landen hun steun voor het VN-agentschap voor Palestijnse vluchtelingen hervatten. Lees hier de ontwikkelingen van dinsdag 23 april terug.
  2. Arabische Liga eist dat Trump zijn beslissing over Jeruzalem ongedaan maakt

    Arabische Liga eist dat Trump zijn beslissing over Jeruzalem ongedaan maakt

    De Arabische Liga eist dat de Verenigde Staten hun beslissing om Jeruzalem te erkennen als hoofdstad van Israël, ongedaan maken. "Deze verschuiving in het Amerikaanse beleid inzake Jeruzalem is een gevaarlijke ontwikkeling, waarbij de VS zich geïsoleerd hebben zodat ze geen sponsor en bemiddelaar meer kunnen zijn van het vredesproces", luidt in een gezamenlijke mededeling van de buitenlandministers van de lidstaten na een spoedzitting in het Egyptische Caïro.