De pijlers van het 'Winterplan' van de N-VA Koksijde-Oostduinkerke.
Volledig scherm
De pijlers van het 'Winterplan' van de N-VA Koksijde-Oostduinkerke. © RV

N-VA wil leefloners sneeuw laten ruimen

De N-VA-afdeling van Koksijde-Oostduinkerke lanceert een voorstel om leefloners in te zetten om de sneeuw te ruimen. In een bericht op Facebook stellen ze hun 'Winterplan' voor en de eerste pijler is om mensen die een leefloon trekken in te zetten voor gemeenschapsdienst. 

130 reacties

  • jos van mechelen

    6 jaar geleden
    De denk niet dat er veel komen opdagen , Poen voor wat te doen , wij krijgen ook niks gratis .
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Knap zeer knap eerst de ambtenaar verwijderen en nu er problemen ontstaan moet iemand met leefloon dit opvangen als dat de nieuwe mannier is van zaken op te lossen wat is het volgende ze kerncentrales laten opkuisen ?
  • Kevin van Goethem

    6 jaar geleden
    Leefloon afschaffen lijkt me meer redelijk. Niet willen werken? Geen geld. Simpel. Mensen die niet kunnen werken krijgen geen leefloon maar kunnen beroep doen op andere instanties. Dus leefloon, afschaffen. (Moesten er toch mensen zijn die leefloon krijgen en niet KUNNEN werken, dan moeten ze daar een uitzondering voor maken.) Niet willen werken, 0 euro. Voor iedereen. Vlaming, Waal, Turk, Chinees of nen SMURF. Niet willen werken is niet ontvangen.
  • j hm

    6 jaar geleden
    Zouden die afwezige politiekers in het vlaams parlement ook sneeuw aan't ruimen zijn? Zo ja, dan is het hier al maanden aan't sneeuwen!
  • Piet Mastur

    6 jaar geleden
    Goed initiatief , wanneer je geld van de gemeenschap krijgt mag daar wat tegenover staan!:.!!!! Er zouden velen actiever beginnen zoeken naar werk ! Een goede motivatie is dit!