Nikki Haley.
Volledig scherm
Nikki Haley. © EPA

"Vrouwen die Trump beschuldigen van seksueel wangedrag moeten gehoord worden"

TrumpVN-ambassadeur van de Verenigde Staten, Nikki Haley, verraste vriend en vijand toen ze tijdens een interview op de Amerikaanse televisie zei dat vrouwen die president Donald Trump beschuldigen van seksueel wangedrag "gehoord moeten worden".

10 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "Voor zijn overwinning zei Trump dat hij alle vrouwen die hem hadden beschuldigd na de verkiezingen zou aanklagen." Dat hij dat niét gedaan heeft, zegt al genoeg!
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Goed idee. Vandaag kunnen ze allemaal ongehinderd en zonder tegenspraak hun leugens verkondigen op de linkse main stream media. Organiseer een officiële hoorzitting, mét mogelijkheid voor de Republicans om vragen te stellen, en ze zullen wel door de mand vallen. Net zoals die twee metoo's die de Rep-kandidaat voor Alabama beschuldigden, en vorige week hun leugens moesten toegeven.
  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Tja , tegenwoordig moet je nog maar naar een vrouw kijken , en je wordt al beschuldigd van aanranding , we zijn ver gekomen .....
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    Het "metoo" spelletje is serieus uit de hand aan het lopen. Het gaat nog zo ver komen dat een man geen hand meer mag geven aan een vrouw, een kus bij begroeting zeker en vast niet, liefst ook niet te dicht in de buurt komen, ook niet kijken. Het uiteindelijke resultaat, de vrouw terug in alles verhullende kledij en aan de haard. En dan maar klagen over gelijkheid en emancipatie.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    Marc,de democraten,linkse pubers'hebben hun nederlaag nog altijd niet verteerd,hier hebben de tsjeeven hun tweederangs rolletje ook nog niet verteerd over de sosjes maak ik geen woorden aan vuil,drie tsjeeve politiekers op TV en één op VTM,door ons strot geduwd en toch zullen ze in het zand blijven bijten