Het ijsvrij  maken van de toestellen liep gisteren in het honderd omdat er meteen nieuw ijs werd gevormd op de vliegtuigen.
Volledig scherm
Het ijsvrij maken van de toestellen liep gisteren in het honderd omdat er meteen nieuw ijs werd gevormd op de vliegtuigen. © YT

50.000 passagiers gestrand door chaos op Heathrow, KLM schrapt 122 vluchten

WinterprikNaar schatting 50.000 passagiers zitten vast op of rond de luchthaven van Heathrow nadat de activiteiten van luchtvaartmaatschappij British Airways zo goed als stilvielen door het winterweer. Het vertrek van meer dan 140 vertrekkende korte vluchten en 26 langeafstandsvluchten werd gisteren geschrapt. Vandaag zijn al 70 heen- en terugvluchten en 9 intercontinentale vluchten geschrapt. Daardoor zullen nog eens 15.000 passagiers hun vlucht missen. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM schrapt vandaag 122 vluchten wegens de sneeuw. Daar gaat het om Europese retourvluchten die na 15.30 gepland waren.

3 reacties

  • Erik De Muynck

    6 jaar geleden
    Blijf thuis.
  • Marie Vandam

    6 jaar geleden
    Beter aan de grond dan uit de lucht vallen !!aan de natuur is niks te doen
  • Jan De Korte

    6 jaar geleden
    Het gebeurt dus niet alleen in België zoals velen dikwijls laten uitschijnen. Duitsland was ook een ramp. De luchthaven was geblokkeerd omdat heel wat auto's stranden op de hellingen.