BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Onze Chef voetbal maakt de balans op voor Anderlecht na het pijnlijke verlies tegen Charleroi: "Het einde is nabij"

AnderlechtIs dit dezelfde ploeg die bij momenten voetballes gaf in Celtic Park? Met elf of met tien, Anderlecht was voor een keer onhandig áán de bal. "Er stond geen ploeg", was Vanhaezebrouck streng maar rechtvaardig. Anderlecht rest maar één ding, zondag in Olympia: winnen. Zoniet...

8 reacties

  • Steven Moreels

    6 jaar geleden
    Waarom al dat paniekerig gedoe over Anderlecht, dit bewijst dat Anderlecht vele mensen beroert, zowel positief als negatief, het is maar als ze niets meer over U schrijven dat ge U zorgen moet beginnen maken. Ik bedoel maar, een goed resultaat - zelfs een gelijkspel - kan je meedragen naar de play-offs toe. Anderlecht gaat er van uit dat het niet zal verliezen in Sint-Andries, welliswaar op een bewerkte akker :-)))
  • Senninha Goossens

    6 jaar geleden
    Die afgekeurde goal tegen Brugge sprak boekdelen en geeft een samenvatting van het hele seizoen tot nu.Van als die ex-ref Breda zich geroerd heeft,is men opvallend tegen RSCA beginnen fluiten.Kijk naar de niet gefloten penalty in de beker en die tegen gekregen van Lokeren en Charleroi.Duidelijker kan niet.
  • bob jansens

    6 jaar geleden
    tja als Anderlecht dit weekend verliest van Club, dan blijven er nog slecht 2 echte kandidaten (Club en Charleroi) plus een outsider (AAGent, dat met Yves zeer goed bezig is) over voor de titel
  • Katrien Claes

    6 jaar geleden
    Alle wedstrijden zouden door scheids Visser moeten gefloten worden. Dan het Clubje 10 punten minder. Remember de 3 penalty's tegen WB, de schande tegen St Truiden, in Zulte en Kortrijk en de onterecht afgekeurde goal van Harbaoui op RSCA. Lang leve Visser.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Eerst weken aan een stuk Anderlecht en vooral zijn vriendje Hein verheerlijken tot de kwijl de mond uit kwam en dan plots verkondigen dat het einde nabij is. Nee Mr Keygnaert zo bedoelt u het natuurlijk niet maar dit zal wel een statement zijn dat u als motivatie naar de spelers van Anderlecht toe zult afgesproken hebben met dat trainerke in aanloop naar zondag toe.