Photo News
Volledig scherm
© Photo News

In januari verdienen we zo'n 45 euro netto meer per maand door taxshift

Vanaf 1 januari zal het nettoloon voor alle werknemers in België stijgen als gevolg van de taxshift. HR-bedrijf SD Worx berekende dat het gaat om een stijging met 1,5 à 3 procent, of zo'n 40 à 45 euro netto per maand extra.

217 reacties

  • Jan Van Overveldt

    6 jaar geleden
    Ik weet nu al dat ik in 2018 MINDER ga krijgen en 960 EURO moet terugbetalen (eerste maal sinds 20 jaar). Wat ik echter niet begrijp zijn de storende commentaren (vandaag gelukkig zonder al te veel taalfouten en -dt fouten), die beweren dat alles beter gaat, ik hoop het voor hun portemonnee.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Ach het is bijna verkiezingen. Eens 2018 en 2019 achter de rug, dus ook de verkiezingen, dan krijgen we de rekening voor de cadeau’s die deze regering aan de bedrijven gaf. En wees gerust het zal veel duurder worden.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Voor de werkenden moeten ze echt geen taxshift gedaan hebben, als ik hier de meeste reacties lees. Ze kunnen dit beter aan de gepensioneerden geven die consumeren tenminste nog. En wees gerust, ik werk nog altijd en dat zal de komende jaren niet wijzigen.
  • Hubert Vanmechelen

    6 jaar geleden
    - Als je nog weet dat de levensbehoeften in prijs zijn gestegen ( Elektriciteit, water enz.) dan is het hoog tijd dat we meer verdienen. - Maar weet ook dat die loonsverhoging deels terug zal vloeien in de zakken van de graaiers door prijsverhogingen ( via intercommunales ) dan weet je ook dat dit een maat is voor niets. En zo kennen we de politiekers! Taxshift hé.
  • Peter Simons

    6 jaar geleden
    @ Wim Ruts, overschot van gelijk, volledig mee eens !