BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Tijd dringt voor kandidaat-kopers van Anderlecht: een bod doen kan nog tot 19 december

Jupiler Pro LeagueDe tijd dringt voor de personen die voetbalclub Anderlecht graag willen overkopen. De Brusselse club wil de verkoop nog graag voor het einde van 2017 achter de rug hebben. Nu blijkt ook dat de aandeelhouders niet meteen al hun aandelen willen verkopen.

13 reacties

  • Jean Pierre Huybrechts

    6 jaar geleden
    De onkunde van Roger VDS en HVH zijn de ondergang geweest van deze eens zo mooie club en ploeg, de veel te dure waardeloze aankopen, geraakt men aan de straatstenen niet kwijt, de nu zelfverklaarde toptrainer ook niks waard, maw de overnemer zal een laag bod moeten uitbrengen, om zijn broek niet te scheuren.
  • jacques bridelance

    6 jaar geleden
    de enige reden is dat de kleine aandeelhouders (minder dan 10pct van de aandelen) willen verkopen voor het einde van het jaar om zo maar 10 pct ipv vanaf volgend jaar 30pct op de meerwaarde te moeten betalen......en trouwens waar blijft volgens de media hun sterke man Vandamme..?????
  • Alfons Verbist

    6 jaar geleden
    Wegens de toegepaste, veel te dure, inkomprijzen, kan een bod geplaatst worden van 10 cent, welke helaas niet voor indexatie vatbaar is. Trouwens momenteel niet meer waard dan dat.
  • Aerts Marleen

    6 jaar geleden
    Hoe is het zo ver kunnen komen ... van een wanbeleid gesproken !
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Dit wordt de ondergang van deze club. De reeds voorgestelde kopers lijken zo weggelopen uit “The Godfather” of “The Firm”. Deze club was niet de club van mijn hart maar ze hebben mooie momenten gekend. Spijtig.